Şht.Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu

Telefon : 0 224 243 55 59
Belgegeçer : 0 224 243 80 74
WEB https://akpinar16.meb.k12.tr
Adres : AKPINAR MAH. 9.HAKAN SK. ŞEHIT JANDARMA ER BAHADIR AYDIN ORTAOKULU BLOK NO: 12 OSMANGAZİ / BURSA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünce sistemine gönülden bağlı,çağdaş yönetim felsefesine inanmış öğrenci yetiştiren ve kaliteden ödün vermeyen,başarı denilince akla ilk gelen olmak,kendi değerlerinden kopmadan dünyayla kucaklaşmayı başarabilen,bilim ve kendi gücüne inanan ,insan haklarına saygılı ,demokratik.çağdaş bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi kendi yaş grubu içerisinde Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünde çerçevesinde öğrenci ahlakını ve çağdaş gelişmelere uygun uluslar arası eğitim öğretim kalite standartlarını temel alarak kendine yetebilen, topluma yararlı, ulusal ve evrensel düzeyde çağın gereklerine uygun bir donanıma sahip; yeniliklere açık, bilimsel ve akılcı düşünebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyler yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : ...

Kütüphane Kitap Sayısı :2023
Öğretim Şekli :Tekli
Servis : Var
Ulaşım : 8L (durak okulun önünde), 97 nolu terminal otobüsü (durak okulun önünde) ve Metro ile Organize Sanayi İstasyonundan (yaklşık 200 metre -5 dakika yürüme mesafesinde) ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Akpınar Mah. Hancı cd. 1. Hakan sk. Osmangazi - BURSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :